Σήμερα άργησα να σηκωθώ κι ήρθα στη δουλειά αργά και με νεύρα.Μου φταίει η κίνηση , οι αγενείς άνθρωποι , η κατακρατημένη αντίδραση , μα πιο πολύ τα απαίσια όνειρα που είδα.Φωτιές , φέρετρα και κλάμματα.Θα μου πεις γιατί επηρεάζεσαι. Ε επηρεάστηκα!
Το μόνο καλό της βδομάδας είναι οτι την Πέμπτη έρχεται ο Σωκράτης στο Θέατρο Βράχων.Εγώ θα πάω , όποιο παιδάκι πάει κι αυτό , ας στείλει mail να τα πούμε!
Επίσης , η απαραίτητη αστεία νότα του πρωινού:όπως ερχόμουνα στη δουλειά και περπατούσα με το κεφάλι κάτω και μουρμουρίζοντας αγριεμένα , με το μάτι θολό έκανα το αδιανόητο!Κλώτσησα το μπαστούνι μιας γριάς κυρίας , η οποία κρίνοντας και από τις βρισιές που μου έριξε μάλλον ήταν και αλλοδαπή! Για να μην κρίνετε βιαστικά σας λέω οτι λειτούργησαν τα θαυμάσια αντανακλαστικά μου (χρόνια εξάσκηση σε στρίψιμο τσιγάρων και σήκωμα ποτηριών με δίλιτρες βαρελίσιες!) και τη μάζεψα τελευταία στιγμή πριν σωριαστεί!Ψέλλισα μια απολογία και εξαφανίστηκα πριν μου κοπανήσει στο κεφάλι τη μαγκούρα!
Κλαψ!Θέλω να κοιμηθώ και να σηκωθώ του χρόνου!(κατά προτίμηση 10 κιλά πιο αδύνατη , θα έχω κόψει και το τσιγάρο και θα είμαι εισοδηματίας….μα γιατί δεν βλέπω τέτοια όνειρα;;;;)

Advertisements